المقادير :
2 صدر فرخه مقطعين مكعبات
2 م ك زبادي
1 م ك كاتشب
نص ليمونه معصوره
3 م ك زيت
التوابل ربع م ص كل من
(فلفل اسود.. بابريكا.. توابل فراخ.. توم بودر.. بصل بودر.. كزبره ناشفه.. رشه جنزبيل..ملح حسب الرغبه)
**طريقه التحضير :
هنخلط الفراخ ف كل ماذكر فوق 👆
ونسيبها تتبل لمده ساعتين او اكتر
وبعدين هنجيب اعواد الخشب ونحط الفراخ فيها زي ماموضح ف الصور وهنجيب الجريل او الصينيه بتاعتنا وندهنها زيت لحد ماتسخن كويس ننزل بالفراخ لازم الفراخ وهي بتنزل ع الجريل تسمعي صوت ششش كده 😃 عشان متنزلش السوايل بتاعتها وتبقي قاسيه مش جوسي 😊
تاخد صدمه من جميع الجوانب ونفضل نحرك فيها عشان تستوي كويس.. وكلي احلي شيش كباب مع ارز او ساندوتشات