اسهل والذ طريقه الكبده الاسكندراني😋😉


 **المقادير :

نص كيلو كبده

10 فصوص توم مفرومين

3 معالق خل كبيره

كسبره وكمون وملح وشطه لو حابين

فلفل اخضر متقطع

لمونتين

**طريقه التحضير :

هنتبل الكبده نحط عليها الخل والتوم والكسبره والكمون والملح ونقلبها ونسيبها مش اقل من ربع ساعه

ف طاسه تيفال نحط زيت كتير ونسيبه يسخن عشان لما الكبده تنزل تحتفظ بقوامها متتهريش

منقلبهاش كتير عشان متتهريش دقيقتين كدا ونقلبها ونسيبها خمس دقايق الكبده اصلا مبتاخدش وقت ع النار عشان متشدش ف الاكل

بعد كدا ننزل بالفلفل المتقطع وندوقها ونظبط ملحها وشويه ونطفي عليها بس

إرسال تعليق

أحدث أقدم