المؤلف : Revaly
اصل المطبخ : اطباق مصريه
الفئه : طعام
التصنيف : وجبات سريعه
—————————-
المقادير :
١- كوب و نصف بقسماط
٢- كوب إلا ربع دقيق
٣- ٢ بياض بيضة مخفوق مع معلقتين كبار ماء
٤- 250 جرام اصابع جبنة موتزاريلا أو جبنة رومي متقطعة اصابع
٥- نصف معلقة صغيرة ثوم بودر
٧- نصف معلقة صغيرة زعتر
٨- نصف معلقة صغيرة ملح
٩- زيت للقلي
طريقه التحضير:
١- في طبق كبير نخلط الدقيق مع الملح و في طبق تاني نخلط البقسماط مع الزعتر والثوم البودر.
٢- نغمس اصابع الموتزاريلا في الدقيق وبعدين في بياض البيض واخر حاجة في خليط البقسماط ونرصها في صينية ونغطيها بكيس نايلون وندخلها الثلاجه لمدة نصف ساعة
٣- نقليها في زيت سخن على نار متوسطة لحد ما لونها يبقى ذهبي ونطلعها على مناديل مطبخ تتصفى كويس وبعدين نقدمها.
Tags:
أخر الوصفات